20. 05. 2022.

Simpa tarifa na bonove

Što je Simpa tarifa?

Simpa tarifa osnovna je tarifa po kojoj se obračunava potrošnja svim korisnicima koji nemaju aktivnu Simpa opciju. Simpa tarifa dolazi sa SIM karticom u Start paketu ili prelaskom korisnika na Simpu. Ako ne aktivirate jednu od opcija ili kad potrošite usluge iz aktivnih opcija, nastavljate komunicirati po cijenama Simpa tarife.

  • Pozivi prema svim mrežama: 0,16 EUR/min
  • MMS poruka: 0,26 EUR 
  • SMS poruka: 0,08 EUR 
  • Podatkovni promet: 0,16 EUR/Mb 
  • Uspostava poziva: 0,04 EUR 

Aktivacijom opcija XS, S, M, L XL ili Tjedna surfajte brzinom od čak 2000/150 Mbit/s, a što ne potrošite prenosite u sljedeći mjesec.

Više informacija o Simpa opcijama potražite ovdje.

Tko dosta telefonira, a naplata uspostave poziva mu baš nije naj, može aktivirati opciju Bez uspostave. Ali samo ako je već aktivirao neku od opcija (XS, S, M, L, XL ili Tjedna).

Jeste li zadovoljni odgovorom?

Da Ne

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće

Nešto nedostaje?

Pošaljite nam svoj komentar i pomozite nam poboljšati ovaj odgovor. U međuvremenu, svoj upit možete postaviti agentu putem chata.

Vaša e-mail adresa potrebna nam je zbog evidencije. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite privatnosti korisnika.