09. 05. 2022.

Kako se prijaviti u MAXtv To Go

Zaboravili ste svoj Telekom ID?

Ako ste zaboravili svoj Telekom ID, možete ga potražiti putem stranice za zaboravljeni Telekom ID ili posjetite Moj Telekom aplikaciju i kod prijave kliknite na „Zaboravili ste Telekom ID“. Nakon što upišete e-mail koji ste upotrijebili pri registraciji, poslat ćemo vam vaš Telekom ID.


Zaboravili ste lozinku?

Ako ste zaboravili lozinku, možete ju resetirati putem stranice za reset lozinke ili posjetite Moj Telekom aplikaciju i kod prijave kliknite na „Zaboravili ste lozinku“. Nakon što upišete Telekom ID koji upotrebljavate pri registraciji, poslat ćemo vam upute za povrat lozinke.


Kako se prijaviti u MAXtv To Go aplikaciju pomoću Facebooka i Twittera?

Na ekranu za prijavu u MAXtv To Go aplikaciju pritisnite Facebook/Twitter ikonu koja će vas odvesti na ekran za logiranje. Unesite svoje korisničke podatke (e-mail/lozinku) te pritiskom na prijavu pristupite MAXtv To Go aplikaciji. 

Tako ćete povezati svoj Telekom ID s Facebook/Twitter računom i jednim klikom se ulogirati u MAXtv To Go aplikaciju.

 

Jeste li zadovoljni odgovorom?

Da Ne

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke. Impressum

Prihvaćam sve Pristajem na obvezne

Nešto nedostaje?

Pošaljite nam svoj komentar i pomozite nam poboljšati ovaj odgovor. U međuvremenu, svoj upit možete postaviti agentu putem chata.

Vaša e-mail adresa potrebna nam je zbog evidencije. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite privatnosti korisnika.