21. 12. 2023.

Na koliko uređaja mogu istovremeno gledati različit MAXtv sadržaj?

MAXtv možete istovremeno gledati na do tri uređaja, ovisno o paketu koji odaberete i vrsti prijamnika. Uz standardni MAXtv prijamnik dobivate mogućnost gledanja na dodatnom ekranu, dok ta opcija nije moguća na Android prijamniku.

U Internet paketima M i L te samostalnim paketima MAXtv M i L dostupno je istovremeno gledanje različitog sadržaja na dva uređaja

U Internet paketu i samostalnom paketu MAXtv S dostupno je gledanje različitog sadržaja na jednom uređaju uz mogućnost nadoplate za 1 dodatan uređaj po cijeni od 2,00 EUR/mj. / 15,07 kn/mj..

Na samostalnim MAXtv M i L paketima nije moguće nadoplatiti za dodatne uređaje.

Jeste li zadovoljni odgovorom?

Da Ne

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke. Impressum

Prihvaćam sve Pristajem na obvezne

Nešto nedostaje?

Pošaljite nam svoj komentar i pomozite nam poboljšati ovaj odgovor. U međuvremenu, svoj upit možete postaviti agentu putem chata.

Vaša e-mail adresa potrebna nam je zbog evidencije. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite privatnosti korisnika.