Uvjerite se u kvalitetu
Motorola mobitela

Nabavite vrhunski Motorola mobitel, prava je prilika da ga isprobate i uvjerite se u njegove kvalitete. Motorola Moto G8 Power, recimo, ima 4 kamere, bateriju koja traje do 3 dana i najmoćnije, profesionalne stereo zvučnike ikada ugrađene u neki telefon.

Ako niste zadovoljni svojim izborom, Motorola mobitel možete vratiti u roku od 30 dana.
Akcija traje do 30. 9. 2020., a uređaj dostavite bez fizičkih oštećenja i originalno pakiran.

Provjerite kablove
Motorola G8 Power Lite

Baterija do tri dana trajanja

Baterija od 5000 mAh projketirana je da traje do tri dana nakon samo jednog punjenja, a više je od 35 dana u stanju pripravnosti. Bezbrižno streamajte glazbu 100 sati ili gledajte emisije i filmove 19 sati.1

Motorola Moto G8 Power

Kamere za bilo koju fotografiju,
bilo koji kut

Fotoaparat sa čak četiri stražnje kamere i jednom selfie kamerom za ovjekovječiti najljepše trenutke. Uz brojne senzore i načine fotografiranja vaše slike bit će kvalitetnije čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Provjerite kablove
Motorola Edge

Najglasniji i najmoćniji
stereo zvuk ikad

Dani smartphonea sa slabim i tihim zvukom su iza vas. Motorola je opremljena s dva moćna stereo zvučnika s dosad najjačim zvukom, nevjerojatne bistrine. Uživajte u dubljem basu te jasnim i čistim vokalima, čak i pri najglasnijem volumenu.

  • 1 Izdržljivost baterije je procijenjena i temelji se na testiranju pomoću mješovitog korištenja mobitela (i upotrebljavanja i standby načina) uz optimalne mrežne uvjete. Stvarno trajanje baterije ovisit će o mnogim faktorima, poput jačine signala, postavkama mreže i uređaja, temperature, stanja baterije i načina korištenja.
Kako vratiti Motorola uređaj u roku od 30 dana?
Što su veće ogrebotine?
Mora li punjač biti originalan?
Može li prodavač sve sam obaviti na prodajnom mjestu?
Može li se dobiti povrat novca za vraćenu Motorolu?
Može li se vratiti bilo koji Motorola mobitel?

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u postavkama.

Slažem se