Mobiteli koji su korišteni u prezentacijske svrhe ili su vraćeni unutar 14 dana više ne mogu ići u redovnu prodaju. No, ipak ih možete kupiti po izuzetno niskoj cijeni putem ove posebne ponude, uz tarifu na pretplatu ili bez ugovora.

U ponudi su popularni modeli koji su nedavno bili u redovnoj prodaji, tako da ćete moći normalno koristiti kameru, internet i svoje omiljene aplikacije. Bez brige, provjerili smo da je svaki uređaj potpuno ispravan i spreman za korištenje.
Rabljeni uređaji nemaju garanciju, no možete ih vratiti unutar 14 dana od kupnje.

Pakiranje je otvarano i možda oštećeno

Moguće da nedostaje punjač, kabel ili slušalice

Nekome se možda nisu svidjeli…

… ili su vraćeni iz nekog drugog razloga

Rabljene mobitele možete kombinirati
s bilo kojom Najboljom tarifom.

Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite