15. 11. 2023.

Kako upravljati Sigurnim surfanjem za djecu u aplikaciji?

Sigurno surfanje za djecu je omogućeno od trenutka aktivacije opcije Internet sigurnost. Imate mogućnost odabira primjene profila sigurnog surfanja na željene registrirane uređaje na mreži.

  1. Na Naslovnici odaberite fiksnu internet uslugu
  2. Potražite kategoriju Upravljanje na daljinu i tapnite Siguran sadržaj za djecu
  3. Na detaljima opcije odaberite Kreirajte sigurno mjesto. Napomena: Ovaj korak prolazite samo jednom.
  4. Na listi registriranih uređaja potražite željeni uređaj i aktivirajte sigurno surfanje.

Vaše postavke sigurnog surfanja su spremljene. Ograničenje se može maknuti na isti način, odabirom na uređaj kojem želite ukloniti ograničenje.

Jeste li zadovoljni odgovorom?

Da Ne

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke. Impressum

Prihvaćam sve Pristajem na obvezne

Nešto nedostaje?

Pošaljite nam svoj komentar i pomozite nam poboljšati ovaj odgovor. U međuvremenu, svoj upit možete postaviti agentu putem chata.

Vaša e-mail adresa potrebna nam je zbog evidencije. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite privatnosti korisnika.