Postanite Simpa, odaberite bonove!

Prenesite broj, započnite sa Start paketom na bonove ili odmah ugrabite Simpa paket, superpovoljan mobitel uz SIM karticu.

Nova ponuda! Internet SIM 40 GB u kojem dobivate 40 GB po cijeni od
11,95 EUR / 90,04 KN.

Zadržite broj

Zadrži broj

Prenesite broj u Simpu

Odaberite

Start paket

Start paket
Odaberite

Simpa paket

Start paket

SIM kartica + Mobilni uređaj do 79,37 EUR (598 kn) na Simpa računu

Odaberite

Molimo pričekajte trenutak

Opremite se 5G mobilnim internetom

U novom Start paketu dobivate 40 GB po cijeni od 11,95 EUR / 90,04 KN.

Internet SIM 40 GB sadrži SIM karticu koja već ima unaprijed uključenu opciju Internet XL s 9 GB Internet prometa, a dodatnih promotivnih 31 GB stići će vam 15-tak minuta nakon aktivacije kartice.

Uz svaku aktivaciju ili reaktivaciju Internet XL opcije dobivate promotivnih 31 GB i tako idućih 12 mjeseci od dana aktivacije Internet SIM kartice. Internet XL opciju moguće je aktivirati u Moj Telekom aplikaciji ili SMS-om slanjem A na 13636.

Odaberite

Registrirajte broj za dodatne MB i eure

Registrirajte svoju novu Simpu i ugrabite 2,65€ (20 kn) dobrodošlice i dodatne MB bez naknade.
Uz svaku aktivaciju opcije registrirani broj ostvaruje: 1000 dodatnih MB uz eSimpa XS, S,M,L & Simpa L i XL opciju i 500 MB uz Simpa XS, S i M opciju

Registriraj se
Što sadrži Internet SIM 40 GB?

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće