OPĆI UVJETI I PRAVILA

Digitalizirani potpisi

Što je to digitalizirani potpis na tabletu?

Korisnik na prodajnom mjestu Hrvatskog Telekoma daje potpis na e-dokument (u PDF formatu) na tabletu posebnom olovkom. Ovako dan korisnički potpis se pridružuje dokumentu, a podaci se zaštićuju primjenom FINA digitalnog certifikata. Sustav također u ime HT-a daje potpis putem drugog FINA digitalnog certifikata. Time su sve strane potpisale e-dokument, te je čitav dokument zaštićen u smislu integriteta i nepromjenjivosti sadržaja. Na ovaj način postižemo maksimalnu zaštitu e-dokumentacije, puno bolju nego papirnate dokumentacije.

Zašto digitalizirano?

E-dokumentacija ili digitalizirana prodajna dokumentacija omogućava bržu i sigurniju dostavu dokumentacije korisnicima putem e-maila i Moj Telekom korisničkog profila na webu. Sami dokumenti i potpisi su maksimalno zaštićeni. Dostavom na Moj Telekom korisnički profil, korisnik ima svoju digitalnu arhivu dokumentacije koja je pregledna i jednostavna za uporabu. Uz ovaj način dostave korisnik također može trajno spremiti e-dokumentaciju u digitalnom obliku na svoje računalo.

Što vam treba za pregled digitalizirano potpisanog dokumenta?

Za pregled e-dokumentacije na vašem računalu, tabletu ili mobilnom uređaju trebat će vam PDF čitač, npr. Adobe Reader kojeg besplatno možete preuzeti s ove stranice.

Što vam treba za provjeru autentičnosti digitaliziranih potpisa na dokumentu?

Za digitalni potpis e-dokumentacije, te za zaštitu digitaliziranog potpisa korisnika danog na tabletu Hrvatski Telekom koristi FINA digitalne certifikate. Pogledajte upute za provjeru autentičnosti digitalnog potpisa.

Kako aktivirati/promijeniti način dostave prodajne dokumentacije (Zahtjevi, Ugovori, Obavijesti o realizaciji)? Zašto je važno da imamo vaše ažurne e-mail adrese?

Način dostave prodajne dokumentacije brzo i jednostavno možete promijeniti na prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma ili pozivom Korisničkoj podršci na broj 0800 9000. Samo zatražite da vam se prodajna dokumentacija šalje na e-mail/Moj Telekom Portal (tzv. Privola za EDI electronic document interchange). Kod davanja ove suglasnosti je važno da nam date točnu e-mail adresu tj. onu koju i koristite. Po ovoj suglasnosti ćemo vam slati isključivo prodajnu dokumentaciju.

Uvjeti korištenja web stranica Hrvatskog Telekoma

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.hrvatskitelekom.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Hrvatskog Telekoma d.d. (dalje HT) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu HT-uili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. HT se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. HT nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Web stranice www.hrvatskitelekom.hr koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.hrvatskitelekom.hr samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.hrvatskitelekom.hr i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice www.hrvatskitelekom.hr prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.hrvatskitelekom.hr u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html. Web stranice www.hrvatskitelekom.hr također koriste kolačiće u svrhu oglašavanja vlastitih usluga i proizvoda te usluga i proizvoda svojih partnera koji bi korisnika web stranica www.hrvatskitelekom.hr mogli zanimati. Prikazivanje oglasa koje korisniku web stranica www.hrvatskitelekom.hr dostavlja HT ili partner omogućuje se putem kolačića koje HT-ov poslužitelj, odnosno treća strana može postaviti u web-preglednik korisnika.

Na ovom linku možete naći popis kolačića korištenih na web stranicama www.hrvatskitelekom.hr.

Korisnik web stranica www.hrvatskitelekom.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. HT isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.hrvatskitelekom.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica www.hrvatskitelekom.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

HT se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. HT može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi HT-u. HT će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga HT-a na zadovoljstvo korisnika. HT se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

HT se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Detaljnije informacije o postupanju s osobnim podacima dostupne su u Politici zaštite privatnosti HT-a koja je dostupna na web stranicama HT-a. HT zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. HT zadržava pravo promjena cijena pojedine usluge. Važeće cijene svih usluga objavljene su u službenom HT cjeniku.

HT zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.hrvatskitelekom.hr.

Ovi Uvjeti korištenja su važeći od 23. svibnja 2018. godine te su trajni do obavijesti o izmjeni.

Mobilne usluge

Pretplatnici

Arhiva

Ponude koje više nisu dostupne za aktivaciju novim korisnicima

Ostale mobilne usluge

FIKSNE USLUGE

ICT

PROMOTIVNE PONUDE

Arhiva

Promotivne ponude koje više nisu dostupne

Nagradne igre i natječaji

Arhiva

 

Online rješavanje potrošačkih sporova

Ako imate problema s kupnjom putem interneta i želite podnijeti pritužbu protiv online trgovca u EU, to možete učiniti putem Platforme za online rješavanje potrošačkih sporova.

ORS platformi i svim potrebnim informacijama možete pristupiti na stranici http://ec.europa.eu/odr

Izjava o ograničenju odgovornosti:

Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova trenutačno nije dostupna za Republiku Hrvatsku.

 
 

Vaša prava pri izvršavanju plaćanja u Europi

Zahvaljujući propisima EU-a vaša su elektronička plaćanja sve jeftinija, jednostavnija i sigurnija.
Evo kako:

  • Plaćanja možete izvršavati u cijeloj Europi (EU, Island, Norveška i Lihtenštajn) jednostavno i sigurno kao i u svojoj matičnoj zemlji.
  • Ako koristite platnu karticu izdanu u EUu, trgovac vam više neće moći zaračunati dodatne troškove.
  • Propisi obuhvaćaju sve vrste elektroničkih plaćanja (npr. kreditne transfere, izravna terećenja, kartična plaćanja...).
  • Svatko tko zakonito boravi u Europi ima pravo na otvaranje računa u banci za izvršavanje elektroničkih plaćanja („račun za plaćanje”).

Ta prava proizlaze iz revidirane Direktive EU-a o platnim uslugama (PSD2), Direktive o računima za plaćanje i drugih propisa EU-a, kojima je svrha omogućiti sigurnija i praktičnija plaćanja.

Saznajte više o svojim pravima na web stranici: https://europa.eu/!Mf74yD

Preuzmite brošuru EK o pravima potrošača u PDF formatu.

 
Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite